Forum Kraków

Pełna wersja: Zakupy w internecie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zakupy w internecie. Robicie? Macie sprawdzone sklepy internetowe, kupujecie na allegro czy wybieracie jeszcze inny portal aukcyjny? Co kupujecie najczęściej w sieci? Uśmiech
Płyty i książki zdecydowanie najczęsciej, Allegro rzadko, raczej Empik, Merlin i sklepy internetowe różnych wydawnictw. Nie kupiłabym ciucha przez internet bez przymierzania, ani butów!
Często się zdarza kupować coś na allegro,ewentualnie szukam jeszcze portali z możliwością kupna-sprzedaży ubrań. A tak to wolę jednak sprawdzić i dotknąć przed kupnem.
Nigdy nie kupowałam ubrań przez internet. Kupuję książki, płyty i filmy na merlinie, empiku albo w innych księgarniach.
Można śmiało kupować na allegro ale przed zakupem koniecznie trzeba zobaczyć opinie sprzedającego.
Najczęściej na allegro, choć i sklepy internetowe również się zdarzają. Kupuję przede wszystkim książki, czasem ciuchy.
Niektóre sklepy maja fajne promocje, np. http://www.conrad.pl - przy subskrypcji newslettera otrzymuje się 20 zł na pierwsze zakupy w sklepie.
Książki, ewentualnie jakieś drobiazgi do kuchni. Ubrań nie kupuję przez Internet, można się sparzyć na tym
Jeśli chodzi o kupowanie przez Internet, raczej nieufnie do tego podchodzę. W tej sprawie jestem raczej tradycjonalistką i wolę przejść się do sklepu, obejrzeć z bliska i z każdej strony potencjalny zakup, by potem nie pluć sobie w brodę, że oddałam sporo pieniędzy za coś, co kompletnie nie spełnia moich wymagań konsumenckich.
Czasami kupię książkę w necie, bo można trafić prawdziwe okazje. Ubrania itp to tylko w sklepach, muszę dotknąć przed zakupem ;p
Stron: 1 2
Przekierowanie