Forum Kraków

Pełna wersja: Dlaczego warto wstać rano? ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy dźwięk budzika jest dla Ciebie najgorszym na świecie? Czy choćby podniesienie wtedy nogi jest dla Ciebie zadaniem wręcz niewykonalnym?

Tak więc poprawmy sobie samopoczucie i wpisujmy tu powody, dla których warto wygrzebać się rano z cudownej pościeli

Mi przychodzi do głowy:
warto wstać, bo słońce pięknie wstaje i można je podziwiać.
warto wstać, by otworzyć okno i posłuchać śpiewu ptaków.
warto wstać, bo im wcześniej się wstanie, tym smaczniejsze zrobimy sobie śniadanie
Jestem rannym ptaszkiem, budzik mi nie straszny
Lubię rano wstawac, bo wtedy szybciej mi się wydarzą miłe rzeczy w danym dniu i też prędzej będę miec za sobą sprawy przykre jeśli się zdarzą!
- bo kawa najlepiej smakuje rano
- bo można mieć więcej czasu na ulubione rzeczy
- bo wtedy w sklepie są jeszcze ciepłe bułeczki Oczko
Bo czeka takie dobre śniadanko, bo ukochany daje buziaka, bo tyle fajnych rzeczy jest do zrobienia. Uśmiech
ja nigdy nie wstaje wcześnie rano jak nie musze! wole sie wyspać, bo jak sie wyśpie to przynajmniej mam dobry humor. a jakby miał na siłę wstawać i chodzić zmęczonym to bym się tylko denerwował. dla mnie wczesne wstawanie to jakiś przykry obowiązek, a nie jakiś kolejny pretekst, żeby podziwiać wschód słońca. Język
Przekierowanie