Forum Kraków

Pełna wersja: Horoskopy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
czy wierzycie w horoskopy ?
Czy jakies sie Wam kiedykolwiek sprawdziły? Uśmiech
Kiedyś czytywałam, dopóki nie zdarzyło mi się, że parę razy dwa lub trzy horoskopy z różnych miejsc były dla mojego znaku skrajnie inne. Teraz nawet nie czytam, wolę ciekawsze lektury :-)
Wierzyłam,ale do czasu. Kiedyś przeczytałam jakiś horoskop rozpisany na każdy dzień i tam : Środa-oczekuj listu od tajemniczego wielbiciela. Więc się nakręciłam i czekałam na tę środę as tam nic! Ani listu,ani maila!Język Od tamtej pory dziękuję,ale więcej nie przeczytam i nie uwierzę.
A bo horoskopy są chyba po to, żeby miejsce w gazetach zapełnic, albo w internetowych portalach! Chociaż na pewno są ludzie którzy wierzą! No i też taka reguła, że łatwiej czy chętniej nam uwierzyc w coś, co będzie dla nas pomyślne czy korzystne!
No tak,ale przecież w horoskopach często tez piszą: uważaj na swoje wydatki, albo nie wchodź w drogę szefowi czy będziesz miał sporo wydatków- mało to pozytywne,a ludzie i tak będa się do tego stosować
Zawsze czytam w gazecie horoskop, ale nie wierzę w to. Nigdy zresztą mi nic się nie sprawdziło. Uśmiech
Przekierowanie