Tak więc... czy kupujecie cos na aukcjach internetowych ?
To moze pochwalicie sie czy dopadl was nalóg kupowania na allegro,bo podobno sa takie osoby :shock: ....ja od czasu do czasu kupuję tam różne rzeczy i jestem na ogół zadowolony, a wy?
Znam osobiście maniaczkę kupowania na Allegro i to bardzo nieprzemyślanego, takiego gdzie idzie się na ilośc, no bo ile można miec butów? I często zdarza się, że zakupy są niedobre, zły rozmiar czy coś, ale to nie oducza kupowania hurtowego prawie, " Bo taniej". Sama kupuję tam sporadycznie, i nie kupuję rzeczy, które wymagają przymierzania. Książki, płyty, tak.
Kupuję, może nie jakieś oszałamiające ilości, ale jednak. Zwykle są to rzeczy przemysłowe lub jakieś dziwaczne drobiazgi. Nie zdarzyło mi się nigdy nic nieprzyjemnego w związku z tym.
Jeśli faktycznie znajduję coś, co jest tańsze na allegro niż w sklepie to oczywiście. Jeszcze nigdy nikt mnie na allegro nie oszukał,więc też nie mam żadnych zastrzeżeń.
W manię internetowych zakupów też nie wpadłam,bo jednak wole przymierzyć czy dotknąc przez zakupieniem
Od paru lat mam konto na allegro. Rzadko tam coś kupuję, jeśli nie znajdę interesującej mnie rzeczy w sklepie. Raz zdarzyło mi się, że nie dostałam książki, a sprzedawca chyba cos krecil.