Forum Kraków

Pełna wersja: polecicie producenta robiącego rozdzielnice elektryczne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
może ktoś się zna na elektryce i wie gdzie co kupić, to może przy okazji podpowiecie mi gdzie zamówić rozdzielnice elektryczne? potrzebuję takiej nietypowej, dość mocno rozbudowanej. w hurtowniach nie bardzo chcą powiedzieć, kto się takimi rzeczami zajmuje, więc może z własnego doświadczenia coś polecicie?
a to dziwne, że w hurtowniach nie chcą ci podać producentów, kto jak kto, oni wiedza najlepiej. jak poszukasz na necie to w katalogach firm sporo znajdziesz takich producentów, co robią rozdzielnice tylko na konkretne zamówienie - ja nie korzystałem nigdy z takich usług, więc trudno mi coś polecić.
ja też się na tym za bardzo nie znam, ale u mnie mąż się tym zajmował i pamiętam, ze też chciał coś tam nietypowego zrobić i się trochę naszukał. póki co my znaleźlismy firmę przez internet i jak dobrze pamiętam, to była chyba ta http://www.elbig.com.pl/pages/rozdzielni...ryczne.php . wszystko zrobili fajnie, bo mąż był zadowolony, także spróbuj u nich
Przekierowanie