01-08-2013, 07:38 PM
01-12-2013, 07:18 PM
Wybieram się, jak skończą liceum A przynajmniej mam taką nadzieję, bo progi wysokie przecież. A studiować chciałbym tam, bo prestiż i wykształcona kadra i dużo pieniędzy przeznaczane jest na nauke i projekty studenckie. Tak więc mam nadzieje że sie uda.
01-13-2013, 11:20 AM
Wydaje mi się,że to jedna z lepszych uczelni, ale niestety z pracą to jest chyba tak jak po każdej innej- czyli trzeba kombinować albo mieć znajomości.
01-14-2013, 11:58 PM
Uczelnia z tradycjami, poziom wysoki. Cieszę się, że jestem studentką UJ. Studia, ich poziom bardzo mi odpowiadają.
01-15-2013, 02:53 PM
Ja kończyłem administrację (stereotypowy kierunek), ale byłem zadowolony. Przynajmniej miałem czas na wszystko inne, a do sesji się po prostu podchodziło i albo zdawało, albo... trzeba było się ciut pouczyć na drugi termin. 

01-15-2013, 03:40 PM
Studiuję na UJ-cie dietetykę i sądzę, że po tym znajdę pracę w zawodzie. Jest sporo nauki, ale wolna chwila także się znajdzie. Jestem bardzo zadowolona z moich studiów, chociaż nie powiem, żeby było łatwo się tu dostać, więc poziom o poziom dbają tutaj jak najbardziej. Byle kogo nie przyjmują na co bardziej wymagające kierunki.