Forum Kraków

Pełna wersja: Tablety
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wg Was rzecz przydatna? Jakie one mają zastosowanie? Ma ktoś z Was? Używał? Jesteście zadowoleni? Naprawdę nie rozumiem idei tabletów Cyklop
Ja nie mam,ale zapewne to bardzo przydatne, kiedy się sporo podróżuje i można spokojnie coś po sprawdzać jadąc pociągiem. Uśmiech
Nie mam, ale znajomi mają i trochę im zazdroszczę. Lekkie to i zmieści się do każdej torebki. Ale trochę czasu jeszcze minie, zanim na to odłożę.
Mam tablet i korzystam. Według mnie bardzo przydatne urządzenie, chociaż notatek to ja na nim zrobić nie szczególnie dam rade. Smutny Mimo wszystko - sprawdził się już w wielu sytuacjach, choćby w trakcie nudnej podróży pociągiem. Duży uśmiech
ja rozumiem idee tabletów, jeśli ktoś będzie go używał tylko do internetu lub mało wymagających gier, nie trzeba już kupować drogich netbooków czy notebooków, mi się właśnie zepsuł ten drugi i chciałabym kupić sobie tablet, żeby móc z niego korzystać poza domem, właśnie skończyłam czytać ten proadnik http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-tablet/385/ i zastanawiam się jakiej marki urządzenie jest solidne, co polecacie? myślę nad asusem
Przekierowanie