Mieszkam tu sobie od niedawna i nie mam zielonego pojęcia gdzie wyjść w weekend. oO Macie jakieś klimatyczne puby i kluby do polecenia? Miejsca gdzie można się napić piwka w fajnej atmosferze i takie gdzie można potańczyć. Tylko bez żadnych "łubu-dubu", za to z jakąś fajną muzyką taneczną, rockoteki też mile widziane.
Nera napisał(a):Tylko bez żadnych "łubu-dubu"
Kiedy właśnie jedno fajne miejsce zwie się Łubu-dubu ;D można się napić piwka i mozna potańczyć przy muzyce nieco starszej (lata 70'-80'). Piętro wyżej jest Kitsch gdzie grają nieco nowszą muzykę, osobiście bardziej mi się w Łubu dubu podoba

oba znajdują się na Wielopolu.
Ja wpadam czasami do Carpe Diem II na Sławkowskiej, rzadziej do CP I, bo jest tam ciaśniej i trudniej zająć sobie stolik. Moje ostatnie odkrycie to pub Legends na Szczepańskiej, gdzie trzy razy w tygodniu jest karaoke ^^ prowadzone przez bardzo miłego pana, którego da się też namówić na występ.
Z tych wszystkich słyszałam właśnie tylko o Legends i to ze względu na to karaoke ;P
Ja słyszałam o Carpe Diem i I i II, ale też Legends, nawet samej udało mi się wziąć kiedyś udział w karaoke, mówię Wam, fajne przeżycia