Forum Kraków

Pełna wersja: Do mechanika czy samemu?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co zrobic gdy popsuje się auto? Umiecie coś sami naprawic w swoim samochodzie czy z każdą usterką trafiacie do warsztatu?
Troche tam majsterkuję i zaglądam, ale profesjonalistą bym sie nie nazwał. Przy większych awariach wolę iść do mechanika, albo jeszcze lepiej do kumpla, który sie na tym porządnie zna. Wtedy taniej i lepiej jest Uśmiech
Ja i naprawianie! Haha! Najpierw telefon do tatusia a później albo on albo mechanik Oczko
Dla mnie to sama przyjemność pomajstrować sobie w garażu. Specjalnie go sobie nawet wyposażyłem, więc żadni mechanicy nie są mi potrzebni. Jako facet majsterkowiczostwo mam we krwi, dlatego jeśli potrzebuję mechanika to wynika to z kryzysowych sytuacji. Raz mi poszedł pasek od pompy paliwa, więc musiałem się poradzić i wymienić.
ja niestety zbyt wiele sam nie zrobie, pozostaje warsztat. Niestety sporo kasy trzeba wyłożyć.
No niestety. Warsztaty mogą nieźle oskubać niezorientowanego klienta.
Dzisiaj samemu dłubać przy aucie jest trudno, są tak projektowane że tylko serwisy mogą je naprawiać
Ja lubię sobie majsterkować samemu , tylko przydałby się jakiś garaż bo na dworze to kiepsko. Dobrze jest chociaż jakąś żarówkę sobie wymienić samemu Uśmiech czy jakiś głośnik zamontować żeby z każdą nawet mała pierdółką nie lecieć do mechanika Uśmiech
Przekierowanie