Forum Kraków

Pełna wersja: Ciekawe historie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy słyszeliście kiedyś jakieś ciekawe historie związane z Krakowem? A może Wam coś się przytrafiło ciekawego tutaj?
Jedyne co słyszałam to legendy o smoku wawelskim Język A ciekawe historie to chyba każdemu się zdarzają Oczko
Jedyne co mogę powiedzieć w ramach ciekawostek to co nieco o akademikach w Krakowie, zwłaszcza u ekonomicznego Merkury. Kolega zaprosił mnie kiedyś na imprezę i tak się złożyło, że jeszcze następnego dnia tam przebywalem. Oczko Kiedy zaproponował mi prysznic, zdziwiłem się kiedy zobaczyłem, że prysznic z przezroczystą kabiną znajduje się w pokoju, gdzie mieszka jego współlokator. Współlokator musiał wyjśc, żebym ja mógł się wykąpać. A jeszcze lepsze było to, że nie mógł zrobić sobie śniadania, bo w tym samym pokoju znajdowały się wspólne szafki, w których trzymali jedzenie. Myślałem, że te wszystkie mity o akademikach są z palca wyssane, ale po tym co zobaczyłem w Merkurym to jestem w stanie uwierzyć we wszystko. Duży uśmiech
Przekierowanie