Forum Kraków

Pełna wersja: Kino
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czy lubicie chodzić do kina czy wolicie obejrzeć coś w domu? A jeśli chodzicie, to wolicie multipleksy czy kina studyjne?
Wolę studyjne kina, ale jakoś to tak jest, że jednak najwięcej oglądam w domu.
Ja lubie chodzić do kina, ale często brak kasy mi na to nie pozwala, a bilety przecież coraz droższe. I to 3D jeszcze podnosi dodatkowo ceny. Ale lubie, cenie sobie wyjscie do kina, pogapienie sie na wielki ekran, wtedy dopiero czuć klimat filmu.
Masz rację, kino robi inną atmosferę, w domu to nie to samo, chociaż jak pewnie wielu osobom zdarza mi się oglądanie w domu z powodów finansowych głownie
Prawda. Na wielkim ekranie głownie Sf, filmy wojenne wyglądają świetnie. Nie ma porównania do małego telewizorka, nawet jakbyś miał panoramiczny 40 cali, to i tak nie bedzie to. Ale szkoda że coraz wiecej drogi filmów 3D na ekranach, odstrasza to ludzi.
Mnie osobiście się filmy 3D jakoś tak.... niespecjalnie podobają! To taki bajer, który w sumie niewiele daje tylko zyski producentom i dystrybutorom zwieksza
Multipleksy. Chociaż coraz mniej lubie kina,bo gdzie się nie zajdzie to hołota i ledwo puszczą reklamy i juz słychać z całej sali chrupanie popcornu czy chrupków. do tego beknięcia po coli- standard.
A filmy 3D- w życiu mi się tak oczy nie męczyły jak na tym.Zdecydowanie wolę normalny film!
Oooooo, to to.... święte słowa! Kino to już nie jest żadna "świątynia sztuki" jaki kiedyś. Jakby nie dało się wytrzymac półtorej godziny bez jedzenia, bo w sumie to rzadko film trwa dużo dłużej niż 100 minut.
bez jedzenia to jeszcze jeszcze,ale jak są tacy,co w ciągu tych 100minut potrafią jeszcze do łazienki wychodzić...mi szkoda płacić 20 zł za bilet,żeby później tracić sceny z filmu bo się wcześniej nie pomyślało o wysiusianiu...
Ja wolę wyjść do teatru, ale kina oczywiście też odwiedzam pod warunkiem, że jakiś film zainteresuje mnie nie tylko trailerem, ale i wypowiedziami co do niego i w ogóle Oczko
Stron: 1 2
Przekierowanie