Forum Kraków

Pełna wersja: Książka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czy czytacie książki? Jeśli tak, to macie jakiś ulubiony gatunek czy jesteście otwarci na coś innego?
Czytam, nawet niemało, lubię książki "krwiste", żadnych romansideł, musi byc konkretna intryga, zabójstwo, kradzież...
W sumie bardzo mało czytam. Jakoś nigdy mnie do tego nie ciągnęło. W pewnym stopniu to zasługa szkolnych lektur, które były dla mnie po prostu udręką. Jednak dzięki pewnej osobie z mojej obecnej klasy wkręcam się w to. Czytam głównie coś związanego z fantasy, postapokaliptyką. Tytułów żadnych nie mogę polecić, bo zbyt krótko w tym siedzę by Wam coś doradzać. Ogólnie zachęcam do całego gatunku książek fantasy. Warto oderwać się od świata, w którym na co dzień żyjemy, a przenieść się do miejsca, w którym czekają nas niesamowite przygody.
A ja lubię książki przygodowe. Zaczęło sie od Robinsona Kruzoe Uśmiech A teraz często sięgam właśnie po takie pozycje.
Bardzo czesto czytam ksiazki. Moje zycie bez literatury byloby o wiele ubozsze. Kocham powiesci o milosci, jak np. Przeminelo z wiatrem. Genialna ksiazka!
Ja lubię tylko biografie. A jeśli nie takie to autorskie, na przykład Lisa "Co z tą polską". W sumie gość mądrze pisze i jak na zwykłego prezentera telewizyjnego to rzeczywiscie ma wiecej do powiedzenia niż niektórzy politycy.
hehe, dobrze, że nie mamy tu fanów Zmierzchu, bo to dziadostwo jakich mało. skoro filmu nie mogłem obejrzeć to już nie mówię, że książkę bym dał rade przeczytać!
"Zmierzch" trafia chyba do kobiet w większości. Nie interesują mnie wampiry, więc nie czytam takich książek. Ale mam w pracy koleżankę, która mogłaby o tym godzinami gadać. Cóż, każdy lubi co innego... Język
a ja lubię książki z nutką pikanterii i polecam np. Anais Nin, świetna pisarka, tutaj trochę o jej twórczości http://xiegarnia.pl/recenzje/erotyki-na-zamowienie/
Bardzo dobra książka! Również polecam Uśmiech

Fajne logo znalazłem tutaj: http://www.projekty-logo.com.pl/portfolio/

Można by ładną okładkę zrobić Duży uśmiech
Stron: 1 2
Przekierowanie