Forum Kraków

Pełna wersja: Tańczył z Was ktoś jazz?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałam zapytać, czy są wśród was jakieś osoby, tańczące Jazz? Jak oceniacie ten styl tańca? Głównie chodzi mi tutaj o poziom trudności - czy trzeba być bardzo zaawansowanym w tańcu, żeby porywać się na ten styl, czy nie jest to aż taka wielka filozofia? Zastanawiam się, bo w studiu tańca Egurroli, do którego chodzę w Wa-wie od kilku miesięcy na zumbę, mają teraz promocję na zajęcia z jakąś francuską gwiazdą Jazzu (Ksena Audrey) i mocno do tych zajęć zachęcają... Chętnie bym spróbowała, tylko że podobno nie są to zajęcia dla początkujących, więc po prostu nie wiem, czy dałabym radę...
Wydaje mi się,że zawsze warto próbować. Jeśli ci się nie spodoba,albo to będzie ponad twoje siły to po prostu zrezygnujesz. Nie ma co się przed czymś wzbraniać jedynie z obawy o niepowodzenieUśmiech
Na kurs nie zaszkodzi iść, gdy Ci się nie spodoba, to zawsze możesz zrezygnować. A co do jazzu, to widziałam, jak to wygląda i fajnie by było to tańczyć.Oczko
Przekierowanie