Forum Kraków

Pełna wersja: Podróże koleją
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Każdy z nas miał zapewne przygody związane z podróżowaniem koleją. Ogólnie lubię pociągi i pomyślałam że warto będzie założyć temat w których będziemy pisać o swoich miłych jak i tych hymm nie do końca przygodach związanych z koleją.

Ja najbardziej pozytywne wspomnienia związane z podróżami pociągami mam z festiwali muzycznych gdzie jedzie się w wagonie stojąc na jednej nodze w małym tłumie, wygoda może zostawia wiele do życzenia ale poznałam przez ten czas sporo osób i ten kontakt między ludźmi podczas takiej podróży jest naprawdę nie do opisania.
Rzadko mi się zdarza pociągiem podrózowac, ale uważam pociąg do dalekich podróży najwygodniejszy. Można się przejśc, postac, ciało rozprostowac jadąc, a to ważne!
Ba, żeby tylko pociągi w tym kraju były tańsze troszkę niż są teraz, bo teraz to masakra jakaś cenowa. Autobusami często jest taniej zwyczajnie!
Wychodzi taniej i szybciej niż autobusem,więc zazwyczaj jak już musze gdzieś jechać to właśnie pociągiem. Chociaż coraz bardziej zniechęcają mnie opóźnienia i to, że sprzedają bilety,a ludzie później jadą stłoczenia na korytarzu.
Uwielbiam podróże pociągiem. Uważam, że są o wiele przyjemniejsze niż te autobusem. Często poznaję fajnych ludzi, dzięki którym milej się podróżuje. Uśmiech
Przekierowanie