Forum Kraków

Pełna wersja: Kurs spadochronowy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pytanie, otóż dostałam propozycję skoku ze spadochronem, razem z filmikiem itp. Wcześniej myślałam nad zrobieniem takiego kursu, tyle że wiadomo skok to 6 stów, kurs 2 tysie. Na skok kasa sie znajdzie, kurs jak coś- za rok. Co się bardziej opłaca? Skakał ktoś z Was? Skoczyć i tak skoczę, ale pytanie we wrześniu czy za rok i dostanę papier...
A potrzebny Ci ten papier? Jeśli jakoś Ci to pomoże w zdobyciu lepszej pracy na przykład, to warto, ale jesli to tylko ot tak sobie, to chyba to dośc kosztowna "przyjemnosc"
Ale zazdroszczę skoku! Też mi się marzy!
Racja,jeśli kurs ci sie kiedyś przyda to można,ale z drugiej strony taki kurs można zrobić zawsze-czyli odłożyć go na czas,kiedy się będzie miało więcej pieniędzy.
Ja skoczyć bym się bała Język
Właśnie, jeśli to zależy czy dostaniesz jakąś dobrą pracę, to kurs. Ja już skakałam nie raz + bungee i muszę przyznać, że to jest niesamowite Oczko I oczywiście świetnie jest wrócić do filmików Uśmiech
Zawsze marzyłam o takim skoku, ale pewnie w ostatniej chwili bym stchórzyła. Mam nadzieję, że podejmiesz dobrą decyzję i będziesz miała świetne wspomnienia. Uśmiech
Przekierowanie