![]() |
Dlaczego warto wstać rano? ;) - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-12.html) +--- Wątek: Dlaczego warto wstać rano? ;) (/thread-103.html) |
Dlaczego warto wstać rano? ;) - PannaS - 01-12-2013 08:58 PM Czy dźwięk budzika jest dla Ciebie najgorszym na świecie? Czy choćby podniesienie wtedy nogi jest dla Ciebie zadaniem wręcz niewykonalnym? Tak więc poprawmy sobie samopoczucie i wpisujmy tu powody, dla których warto wygrzebać się rano z cudownej pościeli Mi przychodzi do głowy: warto wstać, bo słońce pięknie wstaje i można je podziwiać. warto wstać, by otworzyć okno i posłuchać śpiewu ptaków. warto wstać, bo im wcześniej się wstanie, tym smaczniejsze zrobimy sobie śniadanie RE: Dlaczego warto wstać rano? ;) - majsterklepka - 01-12-2013 09:02 PM Jestem rannym ptaszkiem, budzik mi nie straszny Lubię rano wstawac, bo wtedy szybciej mi się wydarzą miłe rzeczy w danym dniu i też prędzej będę miec za sobą sprawy przykre jeśli się zdarzą! RE: Dlaczego warto wstać rano? ;) - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:53 PM - bo kawa najlepiej smakuje rano - bo można mieć więcej czasu na ulubione rzeczy - bo wtedy w sklepie są jeszcze ciepłe bułeczki ![]() RE: Dlaczego warto wstać rano? ;) - Pinakolada - 01-15-2013 10:24 AM Bo czeka takie dobre śniadanko, bo ukochany daje buziaka, bo tyle fajnych rzeczy jest do zrobienia. ![]() RE: Dlaczego warto wstać rano? ;) - konXkon - 01-15-2013 04:25 PM ja nigdy nie wstaje wcześnie rano jak nie musze! wole sie wyspać, bo jak sie wyśpie to przynajmniej mam dobry humor. a jakby miał na siłę wstawać i chodzić zmęczonym to bym się tylko denerwował. dla mnie wczesne wstawanie to jakiś przykry obowiązek, a nie jakiś kolejny pretekst, żeby podziwiać wschód słońca. ![]() |