Forum Kraków
Serwisy randkowe - Wersja do druku

+- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html)
+--- Dział: Hyde Park (/forum-13.html)
+--- Wątek: Serwisy randkowe (/thread-104.html)

Strony: 1 2

Serwisy randkowe - PannaS - 01-12-2013 09:11 PM

Co uważacie na temat serwisów randkowych typu Sympatia na Onecie, randki na pozostałych?
Korzystaliście kiedyś z ich usług, jakie widzicie plusy i minusy? Jakie macie doświadczenia?

RE: Serwisy randkowe - BilboBagosz - 01-12-2013 09:47 PM

Sam nie mam konta na tego typu portalu i na razie mimo co nie czuję konieczności zakładania go. Mam kolegę który lubi odwiedzać takie strony. I nie uważam to za coś złego. Jeśli ktoś czuje się na prawdę samotny lub chciałby odnaleźć "36,6 koło siebie" to czemu nie. Jest szansa że możemy spotkać kogoś o podobnych zainteresowaniach, odpowiadający naszym gustom. To wszystko jednak z głową, bo zapewne wiele jest kont fikcyjnych robiących tylko ludzi w balona.

RE: Serwisy randkowe - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:29 PM

Kiedyś miałam konto na takim portalu,ale naprawdę ciężko jest znaleźć kogoś faktycznie odpowiedniego. Większość facetów wchodzi po to by upolować łatwą sztukę albo są naprawdę już tak brzydcy albo nieprzystępni z charakteru że nikt w realu nie chciałby nawet z nimi słowa zamienić. A dziewczyny... jak się okazuje to z desperacji. Zdjęcie wrzuci tylko samej twarzy(bo sie okazuje,że ma sporą nadwagę i wstyd) znajdzie jakiegoś ładnego chłopaka i zaciągnie go na spotkanie gdzie jest dużo ludzi, żeby pół miasta widziało z jakim to ona przystojniakiem chodzi.
Raczej nie polecam.

RE: Serwisy randkowe - Cija - 01-13-2013 12:44 PM

Znam osoby, które tak próbują szukac... wrażeń? Przygód? Tak naprawdę to nawet nie wiem czego. No i też jak się zajrzy dokładniej, to widac, po 2-3 profile tej samej osoby, z różnymi zdjęciami, nawet opis ten sam przy każdym. W sumie jakiś sposób na zawarcie znajomości to to jest, ale nie należy się jakoś bardzo optymistycznie nastawiac rejestrując się.

RE: Serwisy randkowe - GumaBalonowa - 01-13-2013 07:43 PM

Dokładnie. W sumie na który portal by się nie weszło,to wszędzie są te same osoby.

RE: Serwisy randkowe - adekwatna - 01-14-2013 10:17 PM

Mnie nie ciągnie do tego typu rzeczy. Jakieś fejsbuki czy inne pierdoły to samo, nie wiem po co człowiekowi takie rzeczy potrzebne!

RE: Serwisy randkowe - materacowa - 01-14-2013 10:19 PM

Te fejsbuki jak to nazwalas sa chyba po to, zeby wszyscy znajomi dowiedzieli sie, ze znalazlas sobie 'druga polowke', ze wlasnie imprezujesz i jest niezly melanz i takie inne cuda..

RE: Serwisy randkowe - adekwatna - 01-14-2013 10:21 PM

Dokładnie. Przecież twórcy tego trzepią taką kasę, że masakra. A po co to ludziom? Tylko czas zajmuje. Ja jestem prze-wrogiem kont na FB.

RE: Serwisy randkowe - materacowa - 01-14-2013 10:22 PM

Mam to samo, nie mam konta, a w firmie wszyscy 'no wez zaloz konto, potem sie dziwisz ze dowiadujesz sie ostatnia ze Ania jest z Janem'. podziekuje Uśmiech

RE: Serwisy randkowe - adekwatna - 01-14-2013 10:23 PM

Hehe, takie teksty też słyszałam Język Wtedy ledwo hamuję się z wybuchem śmiechu, jeśli interesowałoby mnie czy ta "Ania" kręci nadal z "Janem" to sama bym ją zapytała jak jej idzie z Jankiem Oczko