Forum Kraków
Czasopisma - Wersja do druku

+- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html)
+--- Dział: O wszystkim (/forum-12.html)
+--- Wątek: Czasopisma (/thread-105.html)

Czasopisma - PannaS - 01-12-2013 09:12 PM

Miesięczniki, tygodniki i inne. Co czytujecie, co polecacie, a czego nie? Czy lubicie czytać czasopisma, a może zaopatrujecie się w nie jedynie na czas podróży?

RE: Czasopisma - majsterklepka - 01-12-2013 09:27 PM

Czytam, ale to co czytam często jest prasą przechodnią, wymieniamy się z koleżankami tym, co kupujemy a jest to najczęsciej prasa typowo babska, nawet czasem taka mało ambitna, plorkarska

RE: Czasopisma - BilboBagosz - 01-13-2013 01:17 AM

Ja nie kupuje żadnych czasopism. To co mnie interesuje, czytam za pośrednictwem internetu. W formie tradycyjnej - papierowej, lubię tylko książki. Ewentualnie czasem w empiku coś przejrzę na szybko.

RE: Czasopisma - Cija - 01-13-2013 11:26 AM

Podobnie jak Bilbo czytam w internecie to co mnie ciekawi, a gazet to w sumie niewiele, raczej książki.

RE: Czasopisma - GumaBalonowa - 01-13-2013 01:07 PM

Ja też. Czasem zdarza się coś kupić, kiedy ma potrzebny mi dodatek (jakiś kalendarz albo film).

RE: Czasopisma - Pinakolada - 01-15-2013 10:36 AM

Czasem kupię pismo o modzie, jak Elle. Poza tym czasopisma jakoś nie są mi potrzebne, zawsze mogę artykuł przeczytać w necie zamiast tracić kasy na gazetę.

RE: Czasopisma - Karolajn - 01-15-2013 11:40 AM

Ja przeglądam w Empikach Angorę, Focusa, kiedyś Politykę, ale jakoś przestałam. Co do kupowania to raczej się nie kuszę, bo później takie czasopismo się kurzy raz przeczytane i nikt nigdy po nie nie sięga później. Kiedyś dawno temu miałam pokaźny stos Focusów właśnie, ale przy przeprowadzce się ich pozbyłam.