Forum Kraków
Horoskopy - Wersja do druku

+- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html)
+--- Dział: Hyde Park (/forum-13.html)
+--- Wątek: Horoskopy (/thread-108.html)

Horoskopy - BilboBagosz - 01-12-2013 09:37 PM

czy wierzycie w horoskopy ?
Czy jakies sie Wam kiedykolwiek sprawdziły? Uśmiech

RE: Horoskopy - majsterklepka - 01-12-2013 09:47 PM

Kiedyś czytywałam, dopóki nie zdarzyło mi się, że parę razy dwa lub trzy horoskopy z różnych miejsc były dla mojego znaku skrajnie inne. Teraz nawet nie czytam, wolę ciekawsze lektury :-)

RE: Horoskopy - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:27 PM

Wierzyłam,ale do czasu. Kiedyś przeczytałam jakiś horoskop rozpisany na każdy dzień i tam : Środa-oczekuj listu od tajemniczego wielbiciela. Więc się nakręciłam i czekałam na tę środę as tam nic! Ani listu,ani maila!Język Od tamtej pory dziękuję,ale więcej nie przeczytam i nie uwierzę.

RE: Horoskopy - Cija - 01-13-2013 12:51 PM

A bo horoskopy są chyba po to, żeby miejsce w gazetach zapełnic, albo w internetowych portalach! Chociaż na pewno są ludzie którzy wierzą! No i też taka reguła, że łatwiej czy chętniej nam uwierzyc w coś, co będzie dla nas pomyślne czy korzystne!

RE: Horoskopy - GumaBalonowa - 01-13-2013 07:40 PM

No tak,ale przecież w horoskopach często tez piszą: uważaj na swoje wydatki, albo nie wchodź w drogę szefowi czy będziesz miał sporo wydatków- mało to pozytywne,a ludzie i tak będa się do tego stosować

RE: Horoskopy - Pinakolada - 01-15-2013 09:54 AM

Zawsze czytam w gazecie horoskop, ale nie wierzę w to. Nigdy zresztą mi nic się nie sprawdziło. Uśmiech