![]() |
Allegro - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-12.html) +--- Wątek: Allegro (/thread-110.html) |
Allegro - BilboBagosz - 01-12-2013 09:52 PM Tak więc... czy kupujecie cos na aukcjach internetowych ? To moze pochwalicie sie czy dopadl was nalóg kupowania na allegro,bo podobno sa takie osoby :shock: ....ja od czasu do czasu kupuję tam różne rzeczy i jestem na ogół zadowolony, a wy? RE: Allegro - majsterklepka - 01-12-2013 09:57 PM Znam osobiście maniaczkę kupowania na Allegro i to bardzo nieprzemyślanego, takiego gdzie idzie się na ilośc, no bo ile można miec butów? I często zdarza się, że zakupy są niedobre, zły rozmiar czy coś, ale to nie oducza kupowania hurtowego prawie, " Bo taniej". Sama kupuję tam sporadycznie, i nie kupuję rzeczy, które wymagają przymierzania. Książki, płyty, tak. RE: Allegro - Cija - 01-13-2013 11:29 AM Kupuję, może nie jakieś oszałamiające ilości, ale jednak. Zwykle są to rzeczy przemysłowe lub jakieś dziwaczne drobiazgi. Nie zdarzyło mi się nigdy nic nieprzyjemnego w związku z tym. RE: Allegro - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:41 PM Jeśli faktycznie znajduję coś, co jest tańsze na allegro niż w sklepie to oczywiście. Jeszcze nigdy nikt mnie na allegro nie oszukał,więc też nie mam żadnych zastrzeżeń. W manię internetowych zakupów też nie wpadłam,bo jednak wole przymierzyć czy dotknąc przez zakupieniem RE: Allegro - Pinakolada - 01-15-2013 10:18 AM Od paru lat mam konto na allegro. Rzadko tam coś kupuję, jeśli nie znajdę interesującej mnie rzeczy w sklepie. Raz zdarzyło mi się, że nie dostałam książki, a sprzedawca chyba cos krecil. |