![]() |
Kraków moim miastem... - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Kraków (/forum-1.html) +--- Dział: Atrakcje (/forum-2.html) +--- Wątek: Kraków moim miastem... (/thread-2.html) |
Kraków moim miastem... - adekwatna - 01-08-2013 07:21 PM Za co kocham Kraków? ![]() RE: Kraków moim miastem... - Karolajn - 01-11-2013 11:16 AM No właśnie, za co TY go kochasz? Pytasz, a sama się nie wypowiesz? ![]() Dla mnie Kraków to Nowa Huta, wspomnienia z dzieciństwa... I później, czasy licealne, szwendanie się po rynku wieczorami, później łażenie po klubach, w końcu studia i wyprowadzka z domu o kilka osiedli dalej ![]() ![]() Kraków kocham za atmosferę, za klimatycznych młodych ludzi, za imprezy na Starym i zapiekanki na Kazimierzu ![]() RE: Kraków moim miastem... - BilboBagosz - 01-12-2013 06:55 PM Ja w Krk mieszkam dopiero od niedawna, przeprowadziliśmy się jakies 2 lata temu, ale bardzo lubię to miast, zwłaszcza oczywiscie jego starą część. Za co kocham? Za widoki, za piękno starych budynków i za klimat. Tylko czasem chciałoby się, żeby mniej ludzi tam było, bo rzadko można spokojnie pospacerować. RE: Kraków moim miastem... - GumaBalonowa - 01-13-2013 10:46 AM Ja kocham Kraków za przepiękne ulice (oczywiście kiedy da się nimi spokojnie przejść) i za to, że na każdy weekend można wymyślić sobie coś nowego do zobaczenia czy zrobienia. W tym mieście nie da się nudzić. RE: Kraków moim miastem... - adekwatna - 01-14-2013 08:47 PM Karolajn - ja siebie nie pytam, ponieważ mieszkam tu od niedawna, dopiero "uczę się" tego miasta i chcę dowiedzieć się od innych co im się podoba w Krakowie ![]() ![]() RE: Kraków moim miastem... - materacowa - 01-14-2013 09:23 PM Ja mam podobnie co inni - budynki, piekne widoki, klimat, mlodziez, po prostu czuc radosc gdy sie jest na miescie ze tak powiem ;d RE: Kraków moim miastem... - Pinakolada - 01-14-2013 11:55 PM Kocham Kraków za cudowną atmosferę, piękne widoki nocą, ciekawych ludzi, za teatry, kina i wspaniałe kawiarnie! ![]() RE: Kraków moim miastem... - konXkon - 01-15-2013 03:15 PM ja tam kocham Kraków za zapiekanki u Endziora!!! nie wyprowadziłbym się stąd już nigdy. może tylko gdyby mi powiedzieli, że endziora też przenoszą. to wtedy wyprowadziłbym się tam gdzie wyprowadziłby się endzior! RE: Kraków moim miastem... - KlaPek - 01-15-2013 03:19 PM Za Piwnicę pod Baranami i te wszystkie lokale w odnogach Starego Miasta. Najlepszy patent na poderwanie dziewczyn. ![]() RE: Kraków moim miastem... - patima - 04-26-2013 03:45 PM Kraków kocham za najlepsze restauracje, do których zawsze wracam. Jeśli chodzi o kuchnię włoską, to moim niekwestionowanym liderem jest Restauracja Banolli! Polecam. Pizzeria Kraków to tylko Banolli! |