![]() |
Młynki zlewozmywakowe - kilka pytań - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-13.html) +--- Wątek: Młynki zlewozmywakowe - kilka pytań (/thread-225.html) |
Młynki zlewozmywakowe - kilka pytań - Blenup - 02-11-2018 12:04 PM Witajcie, Zainteresowały mnie w ostatnim czasie zlewozmywaki granitowe oferujące innowacyjne rozwiązania. Mam kilka pytań związanych z młynkami zlewozmywakowymi. Liczę, że rozwiejecie moje wątpliwości. 1. Czy młynki są dostosowane do usuwania twardych odpadów? 2. Jaką moc silnika posiadają zwykle młynki? 3. Czy to prawda, że młynek pracuje cicho? 4. Co to znaczy rozdrabnianie na mokro? RE: Młynki zlewozmywakowe - kilka pytań - Tise - 02-11-2018 12:06 PM Ad 1 – nie za bardzo Ad 2 – młynki domowego użytku posiadają moc silnika 0,5 kM, ewentualnie 0,75 Ad 3 – tak, zapewnia to izolacja akustyczna Ad 4 – to pojęcie oznacza, że najpierw należy odkręcić wodę, a dopiero potem uruchomić młynek. |