![]() |
Uniwersytet Jagielloński - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Kraków (/forum-1.html) +--- Dział: Edukacja (/forum-5.html) +--- Wątek: Uniwersytet Jagielloński (/thread-31.html) |
Uniwersytet Jagielloński - adekwatna - 01-08-2013 07:38 PM Przyszłość po UJocie? Ktoś studiował? Opowiadać ![]() RE: Uniwersytet Jagielloński - BilboBagosz - 01-12-2013 07:18 PM Wybieram się, jak skończą liceum A przynajmniej mam taką nadzieję, bo progi wysokie przecież. A studiować chciałbym tam, bo prestiż i wykształcona kadra i dużo pieniędzy przeznaczane jest na nauke i projekty studenckie. Tak więc mam nadzieje że sie uda. RE: Uniwersytet Jagielloński - GumaBalonowa - 01-13-2013 11:20 AM Wydaje mi się,że to jedna z lepszych uczelni, ale niestety z pracą to jest chyba tak jak po każdej innej- czyli trzeba kombinować albo mieć znajomości. RE: Uniwersytet Jagielloński - Pinakolada - 01-14-2013 11:58 PM Uczelnia z tradycjami, poziom wysoki. Cieszę się, że jestem studentką UJ. Studia, ich poziom bardzo mi odpowiadają. RE: Uniwersytet Jagielloński - KlaPek - 01-15-2013 02:53 PM Ja kończyłem administrację (stereotypowy kierunek), ale byłem zadowolony. Przynajmniej miałem czas na wszystko inne, a do sesji się po prostu podchodziło i albo zdawało, albo... trzeba było się ciut pouczyć na drugi termin. ![]() RE: Uniwersytet Jagielloński - rozyczka - 01-15-2013 03:40 PM Studiuję na UJ-cie dietetykę i sądzę, że po tym znajdę pracę w zawodzie. Jest sporo nauki, ale wolna chwila także się znajdzie. Jestem bardzo zadowolona z moich studiów, chociaż nie powiem, żeby było łatwo się tu dostać, więc poziom o poziom dbają tutaj jak najbardziej. Byle kogo nie przyjmują na co bardziej wymagające kierunki. ![]() |