![]() |
Motor czy samochód - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Kraków (/forum-1.html) +--- Dział: Motoryzacja (/forum-6.html) +--- Wątek: Motor czy samochód (/thread-36.html) |
Motor czy samochód - adekwatna - 01-08-2013 07:43 PM Zimą na pewno samochód, ale nie ma to jak sobie pojechać w czasie korku daleeko motorem ![]() RE: Motor czy samochód - Karolajn - 01-11-2013 11:08 AM Rower! Wiem, że nie ma takiej opcji do wyboru, ale jak myślę o czterech kółkach, to tylko i wyłącznie dwa rowery wchodzą w grę ![]() RE: Motor czy samochód - BilboBagosz - 01-12-2013 07:20 PM Motor jest fajny, ale to mało wygodny środek transportu, a ja cenię sobie wygodę, także wybieram jednak auto. No chyba że pociąg, ale to nie w temacie odpowiedz ![]() RE: Motor czy samochód - Cija - 01-13-2013 08:51 AM Nie znam się na tym zbytnio, ale motor to dobry na niedalekie jakieś wojaże. I wtedy kiedy pogoda ładna! Byłam kiedyś na wystawie motocykli, piękne tam były, ale za takie kwoty jak one kosztowały, to wolałabym jak Bilbo, duże, wygodne auto. RE: Motor czy samochód - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:02 PM samochód, na motorze jeszcze by mi sie fryzura popsuła ![]() RE: Motor czy samochód - materacowa - 01-14-2013 10:18 PM ach, te fryzurki... RE: Motor czy samochód - KlaPek - 01-15-2013 01:32 PM siemka. jak dla mnie to najlepszy jest samochod. na motor tez mam prawko, ale wiadomo, ze zima sie nie sprawdza jak na dworze zawierucha. poza tym zimą prościej o kolizje na motorku. RE: Motor czy samochód - konXkon - 01-15-2013 01:37 PM Ech, te kobiety! W aucie też Wam się popsuje jeśli otworzycie okno. Więc co to za różnica, która to maszyna skoro i tak zawsze nosicie w torbach tyle tych swoich fidrygałów, że pewnie szczotka też się znajdzie. ![]() RE: Motor czy samochód - KlaPek - 01-15-2013 01:40 PM hehe, dobre spostrzeżenie konxkon!!! lepiej bym tego nie ujął! RE: Motor czy samochód - Frothap17 - 03-05-2015 11:07 AM Motor daje doznania, samochód również ale przy okazji też bezpieczeństwo. A co komu potrzebne do szczęścia, sam wybierze ![]() ____________________________ http://uzdrowiciel.eu |