Forum Kraków
Motor czy samochód - Wersja do druku

+- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl)
+-- Dział: Kraków (/forum-1.html)
+--- Dział: Motoryzacja (/forum-6.html)
+--- Wątek: Motor czy samochód (/thread-36.html)

Motor czy samochód - adekwatna - 01-08-2013 07:43 PM

Zimą na pewno samochód, ale nie ma to jak sobie pojechać w czasie korku daleeko motorem Duży uśmiech

RE: Motor czy samochód - Karolajn - 01-11-2013 11:08 AM

Rower! Wiem, że nie ma takiej opcji do wyboru, ale jak myślę o czterech kółkach, to tylko i wyłącznie dwa rowery wchodzą w grę Oczko Jak trzeba gdzieś dalej i szybko, to komunikacja miejska czy na jeszcze dalsze podróże - pociąg. Samochodów jakoś nie lubię i nie sądzę żeby to się zmieniło. A motor? No cóż, dla mnie to fajnie popatrzeć, ale sama bym nie wsiadła.

RE: Motor czy samochód - BilboBagosz - 01-12-2013 07:20 PM

Motor jest fajny, ale to mało wygodny środek transportu, a ja cenię sobie wygodę, także wybieram jednak auto. No chyba że pociąg, ale to nie w temacie odpowiedz xD No i jak samochód to jakiś duży, Suv najlepiej, żeby mozna było gdzie kosci rozprostować.

RE: Motor czy samochód - Cija - 01-13-2013 08:51 AM

Nie znam się na tym zbytnio, ale motor to dobry na niedalekie jakieś wojaże. I wtedy kiedy pogoda ładna! Byłam kiedyś na wystawie motocykli, piękne tam były, ale za takie kwoty jak one kosztowały, to wolałabym jak Bilbo, duże, wygodne auto.

RE: Motor czy samochód - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:02 PM

samochód, na motorze jeszcze by mi sie fryzura popsuła Oczko Jednak samochód jest bardziej niezawodny- nawet jeśli chodzi o pogodę.

RE: Motor czy samochód - materacowa - 01-14-2013 10:18 PM

ach, te fryzurki...

RE: Motor czy samochód - KlaPek - 01-15-2013 01:32 PM

siemka. jak dla mnie to najlepszy jest samochod. na motor tez mam prawko, ale wiadomo, ze zima sie nie sprawdza jak na dworze zawierucha. poza tym zimą prościej o kolizje na motorku.

RE: Motor czy samochód - konXkon - 01-15-2013 01:37 PM

Ech, te kobiety! W aucie też Wam się popsuje jeśli otworzycie okno. Więc co to za różnica, która to maszyna skoro i tak zawsze nosicie w torbach tyle tych swoich fidrygałów, że pewnie szczotka też się znajdzie. Oczko

RE: Motor czy samochód - KlaPek - 01-15-2013 01:40 PM

hehe, dobre spostrzeżenie konxkon!!! lepiej bym tego nie ujął!

RE: Motor czy samochód - Frothap17 - 03-05-2015 11:07 AM

Motor daje doznania, samochód również ale przy okazji też bezpieczeństwo. A co komu potrzebne do szczęścia, sam wybierze Uśmiech