![]() |
Do mechanika czy samemu? - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Kraków (/forum-1.html) +--- Dział: Motoryzacja (/forum-6.html) +--- Wątek: Do mechanika czy samemu? (/thread-50.html) |
Do mechanika czy samemu? - majsterklepka - 01-12-2013 04:27 PM Co zrobic gdy popsuje się auto? Umiecie coś sami naprawic w swoim samochodzie czy z każdą usterką trafiacie do warsztatu? RE: Do mechanika czy samemu? - BilboBagosz - 01-12-2013 07:21 PM Troche tam majsterkuję i zaglądam, ale profesjonalistą bym sie nie nazwał. Przy większych awariach wolę iść do mechanika, albo jeszcze lepiej do kumpla, który sie na tym porządnie zna. Wtedy taniej i lepiej jest ![]() RE: Do mechanika czy samemu? - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:03 PM Ja i naprawianie! Haha! Najpierw telefon do tatusia a później albo on albo mechanik ![]() RE: Do mechanika czy samemu? - KlaPek - 01-15-2013 01:45 PM Dla mnie to sama przyjemność pomajstrować sobie w garażu. Specjalnie go sobie nawet wyposażyłem, więc żadni mechanicy nie są mi potrzebni. Jako facet majsterkowiczostwo mam we krwi, dlatego jeśli potrzebuję mechanika to wynika to z kryzysowych sytuacji. Raz mi poszedł pasek od pompy paliwa, więc musiałem się poradzić i wymienić. RE: Do mechanika czy samemu? - Maurycy - 07-29-2013 10:45 AM ja niestety zbyt wiele sam nie zrobie, pozostaje warsztat. Niestety sporo kasy trzeba wyłożyć. RE: Do mechanika czy samemu? - ezard - 09-06-2013 12:01 PM No niestety. Warsztaty mogą nieźle oskubać niezorientowanego klienta. RE: Do mechanika czy samemu? - Racibor - 10-25-2013 08:56 AM Dzisiaj samemu dłubać przy aucie jest trudno, są tak projektowane że tylko serwisy mogą je naprawiać RE: Do mechanika czy samemu? - stefek-85 - 11-18-2013 01:13 PM Ja lubię sobie majsterkować samemu , tylko przydałby się jakiś garaż bo na dworze to kiepsko. Dobrze jest chociaż jakąś żarówkę sobie wymienić samemu ![]() ![]() |