![]() |
Skąd nick? - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-12.html) +--- Wątek: Skąd nick? (/thread-54.html) |
Skąd nick? - Cija - 01-12-2013 05:16 PM Jaka jest geneza waszego nicka? Dlaczego własnie taki a nie inny? Mój jest swoistym ukłonem w stronę piosenki o krakowiaczku RE: Skąd nick? - BilboBagosz - 01-12-2013 08:23 PM Mój wiadomo, z władcy pierścieni. Aczkolwiek trochę przekręcony, na wzór pewnego nieszczęsnego tłumaczenia książki, które kiedyś krążyło po księgarniach. Ot tak, żeby było zabawniej. RE: Skąd nick? - majsterklepka - 01-13-2013 08:23 AM Mój to chyba też dośc oczywiste. Od ciągłego zajmowania się wszystkim co można, Umiem śrubkę wkręcic, wywiercic dziurę, pomalowac, przybic gwoździa, ugotowac. Majsterklepka ze mnie! RE: Skąd nick? - Cija - 01-13-2013 11:22 AM A jak wyglądają wasze nicki w innych miejscach internetu? Są wszędzie takie same, czy używacie różnych? Bo ja to w sumie miewam dwa, w zależności od nastroju RE: Skąd nick? - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:42 PM A mój dlatego, że lubię kolor różowy,a on najbardziej kojarzy mi sie właśnie z gumą ![]() Nie mam zbyt wielu kont w internecie więc też nie używam nicków ![]() |