![]() |
Ulubione potrawy - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-13.html) +--- Wątek: Ulubione potrawy (/thread-61.html) |
Ulubione potrawy - Cija - 01-12-2013 07:58 PM Macie ulubione potrawy? Smaki zapamiętane z dzieciństwa? A może coś, czego od przedszkola nie znosicie jeśc? Co to takiego? RE: Ulubione potrawy - BilboBagosz - 01-13-2013 01:18 AM Zupa pomidorowa i mielone ![]() ![]() RE: Ulubione potrawy - Karolajn - 01-13-2013 01:42 AM Uwielbiam zupę ogórkową... oraz ryż z kurczakiem z chińskim "fixem" Knorra... jakoś inne różne chińskie mieszanki typu warzywa mrożone itp, nie przamawiają do mnie tak bardzo, jak ten fix <3 <3 <3 RE: Ulubione potrawy - majsterklepka - 01-13-2013 07:47 AM Gołąbki zdecydowanie! To jedyna potrawa, którą mogę jeśc codziennie i mi się nie znudzi! RE: Ulubione potrawy - Cija - 01-13-2013 08:33 AM O matko, od czytania o smakołykach głód czuc tylko! To ja o tym czego nie lubię w takim razie: kasza gryczana, bleeeee. Obrzydlistwo! Jakiś mam uraz od dzieciństwa i nie jem tego. Każdą inną kaszę tak, ale nie gryczaną! RE: Ulubione potrawy - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:35 PM gryczana faktycznie jest paskudna- skorupki zachodzą za zęby i więcej dłubania niz jedzenia. Osobiście lubię różne roladki z kurczaka, z serem,szynką itp! Pycha! RE: Ulubione potrawy - Pinakolada - 01-15-2013 10:15 AM Ja jestem miłośniczką kuchni włoskiej. Bardzo mi smakuje prawdziwa włoska pizza, poza tym spaghetti nigdy mi się nie znudzi. ![]() |