![]() |
Gotujemy - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-13.html) +--- Wątek: Gotujemy (/thread-67.html) |
Gotujemy - Cija - 01-12-2013 08:12 PM Umiecie gotowac? Lubicie eksperymenty w kuchni? Macie takie potrawy, które zawsze wam się udają i zawsze je podajecie swoim gościom? RE: Gotujemy - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:20 PM Ja na co dzień zdaję się na kuchnię mojej mamy,ale oczywiście zawsze kiedy trzeba to chętnie ide do garów i sama próbuję coś robić. Co prawda to nieporównanie z tym co gotuje mama,ale mam jeszcze sporo czasu by sie podszkolić od mistrza ![]() RE: Gotujemy - adekwatna - 01-14-2013 09:37 PM Uwielbiam gotować! W sumie to jest jedna z moich głównych pasji. Chyba wszystkie potrawy mi się udają, zawsze je jakoś "upiększam", za każdym razem robię coś dodatkowego przy nich ![]() ![]() ![]() RE: Gotujemy - Pinakolada - 01-15-2013 09:53 AM Uwielbiam gotować. Często wyszukuję na blogach nowe przepisy. Ostatnio wzięłam się za kuchnię grecką. To świetne móc ugotować coś samemu i potem to zjeść. ![]() |