Forum Kraków
Gotujemy - Wersja do druku

+- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html)
+--- Dział: Hyde Park (/forum-13.html)
+--- Wątek: Gotujemy (/thread-67.html)

Gotujemy - Cija - 01-12-2013 08:12 PM

Umiecie gotowac? Lubicie eksperymenty w kuchni? Macie takie potrawy, które zawsze wam się udają i zawsze je podajecie swoim gościom?

RE: Gotujemy - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:20 PM

Ja na co dzień zdaję się na kuchnię mojej mamy,ale oczywiście zawsze kiedy trzeba to chętnie ide do garów i sama próbuję coś robić. Co prawda to nieporównanie z tym co gotuje mama,ale mam jeszcze sporo czasu by sie podszkolić od mistrza Uśmiech

RE: Gotujemy - adekwatna - 01-14-2013 09:37 PM

Uwielbiam gotować! W sumie to jest jedna z moich głównych pasji. Chyba wszystkie potrawy mi się udają, zawsze je jakoś "upiększam", za każdym razem robię coś dodatkowego przy nich Oczko Lubię potem to zdziwienie "Jeju, jakie dobre! Musisz mi dać przepis!" na co odpowiadam "Ale już Ci dałam na to przepis!", słyszę jak to? Przecież pierwszy raz to jem u Ciebie! Odpowiadam wtedy, że to jest xyz, ale nieco zmieniony Uśmiech A gościom nie podaję nigdy tego samego za każdym razem, lubię ich zaskakiwać Uśmiech

RE: Gotujemy - Pinakolada - 01-15-2013 09:53 AM

Uwielbiam gotować. Często wyszukuję na blogach nowe przepisy. Ostatnio wzięłam się za kuchnię grecką. To świetne móc ugotować coś samemu i potem to zjeść. Uśmiech