![]() |
Gdzie kupujecie ubrania? - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-12.html) +--- Wątek: Gdzie kupujecie ubrania? (/thread-74.html) |
Gdzie kupujecie ubrania? - PannaS - 01-12-2013 08:18 PM Lubicie robić zakupy? Jeśli tak, to czy wolicie duże galerie handlowe czy może małe sklepiki? A może second handy? RE: Gdzie kupujecie ubrania? - majsterklepka - 01-12-2013 09:38 PM Second handy mi się zdarzają, przyznaję, chociaż mało mam cierpliwości do grzebania między wieszakami. A tak poza tym, generalnie to wolę małe sklepiki, Jedyne co mnie czasem skłania do wizyty w galerii handlowej jest to, że tam jest dużo sklepów na małej przestrzeni RE: Gdzie kupujecie ubrania? - BilboBagosz - 01-13-2013 01:14 AM W C&A, albo na bazarze ![]() RE: Gdzie kupujecie ubrania? - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:46 PM ja zazwyczaj wybieram sie na spacer po galerii i zawsze znajde coś dla siebie. Swego czasu próbowałam szczęścia w lumpeksach,ale tam to chyba trzeba wiedzieć gdzie i kiedy chodzić. Nawet jeśli coś bylo,to cena taka sama jak w sklepie. RE: Gdzie kupujecie ubrania? - Pinakolada - 01-15-2013 10:21 AM Zazwyczaj chodzę do galerii, bo jest dużo sklepów w jednym miejscu. Po małych sklepikach nie chce mi się chodzić, a do ciucholandów nie mam szczęścia. ![]() RE: Gdzie kupujecie ubrania? - konXkon - 01-15-2013 04:26 PM zamawiam sobie bluzy i buty na allegro. dobry portal i wszystko znajdę zawsze. pare razy poszedłem do sklepu, żeby sobie kupić taką samą bluzę co była na aukcjach i wyszlo na to, że jest 100 złotych różnicy w cenie. więc często jest o wiele taniej w sieci, bo żaden sprzedający sie musi się martwić, że ma na utrzymaniu jeszcze cały sklep i rachunki do zapłacenia! RE: Gdzie kupujecie ubrania? - rozyczka - 01-15-2013 04:29 PM Muszę się z Tobą zgodzić konXkon. Zdecydowanie niższa cena to główne kryterium wyboru w moim przypadku. Nie kupuję jednak na allegro wszystkiego, na przykład ciuchów. W ich przypadku wybieram sieciówki lub lumpeksy, można się przyzwoicie ubrać, a czasem trafi się jakaś perełka po okazyjnej cenie. Z zakupów on-line wybieram przede wszystkim kosmetyki, obuwie, sprzęt i książki. Różnice w cenach w sklepach stacjonarnych a tych, oferujących to wszystko w sieci są oszałamiające. RE: Gdzie kupujecie ubrania? - iwonozaur - 11-24-2014 07:34 PM kupuję ubrania w różnych miejsach, staram się kupować z wyprzedaży, niedawno udało mi się zamowić sandałki z http://lamoda.pl/explore/buty/sandaly/clarks-0-m teraz jest dobra pora, by kupić sobie rzeczy na lato, nie omijam też second handów, bo można dostać tam prawdziwe perełki ![]() |