Forum Kraków
Polityka - Wersja do druku

+- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html)
+--- Dział: Hyde Park (/forum-13.html)
+--- Wątek: Polityka (/thread-78.html)

Polityka - Cija - 01-12-2013 08:23 PM

Interesujecie się polityką? Macie jakieś własne poglądy? Czasem z kimś o tym dyskutujecie, czy raczej macie je dla siebie?

RE: Polityka - majsterklepka - 01-12-2013 09:50 PM

Wiem tyle, że nawet jeśli się ma poglądy i się dużo o tym wie, to lepiej nie wdawac się w dyskusje, bo to bardzo drażliwy temat, chyba najbardziej jak się da!

RE: Polityka - BilboBagosz - 01-13-2013 01:11 AM

O polityce tak jak o religii lepiej nie rozmawiać bo zaraz jakaś kłotnia z tego wyniknie xD

RE: Polityka - Cija - 01-13-2013 08:36 AM

To prawda, tak samo jak i o religii, lepiej nie rozmawiac, bo draka wyniknąc może! Ja staram się sledzic i z grubsza wiem, co w polityce piszczy, ale pogadac nie mam z kim o tym i nawet już nie próbuję!

RE: Polityka - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:38 PM

ja szczególnie zainteresowana polityką nie jestem. Aczkolwiek jeśli sa wybory to pójdę zagłosować,ale bardziej -na przeciwnika kandydata którego nie lubię ,a nie że będe głosować na kogoś kto mi szczególnie przypadł do gustu swoim programem.
Ostatnio głosowałam na pana, który razem z ulotkami rozdawał pierniczka,a byłam tak głodna,że pierniczek uratował mi życie Oczko

RE: Polityka - Pinakolada - 01-15-2013 10:14 AM

Ja od polityki trzymam się z daleka. Kompletnie mnie ona nie interesuje i nawet jakby ktoś chciał, to nie miałabym nic do powiedzenia. Uśmiech