![]() |
Wymarzony dom - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-12.html) +--- Wątek: Wymarzony dom (/thread-80.html) |
Wymarzony dom - PannaS - 01-12-2013 08:24 PM Tak sobie ostatnio oglądałam program o urządzaniu wnętrz... Kurde, jakie oni tam fajne rzeczy robili... Strasznie mi się podoba, jak ściany są pomalowane na żywe kolory w różne fajne kombinacje, jest mnóstwo luster i fajne bajery typu podest... No i jeszcze duuuże, miękkie łóżko z milionem poduszek i przytulne oświetlenie. Udrapowane tkaniny, wielka wanna, roślinność... Z mieszkaniem można zrobić naprawdę niesamowite rzeczy, tylko pewnie dużo kasy na to potrzeba, ech. Szkoda, chciałabym kiedyś mieć takie mieszkanie, a nie jakieś nudne, pomalowane na biało trzy pomieszczenia z kredensem i meblościanką... A co wy byście ustawili w swoim wymarzonym miejscu zamieszkania, oprócz fajnego faceta/kobiety? RE: Wymarzony dom - majsterklepka - 01-13-2013 08:21 AM Mnie się nieustająco marzy staromodna toaletka.... stoliczek z mnóstwem małych szufladek na kosmetyki i biżuterię, lustro.... Nie mam na razie miejsca, ale kiedyś... kiedyś będę taką miała! RE: Wymarzony dom - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:45 PM Mój wymarzony dom to raczej mieszkanie. Ale duuuuże! Na najwyższym piętrze z widokiem na panoramę miasta. Przestronna kuchnia, koniecznie z marmurowym blatem. łazienka- z dużą wanną i oświetleniem nad wanną, ogromnym lustrem i chromowanymi szafeczkami. Sypialnia- łóżko 2,5 x 2,5 z baldachimem, przesuwana szafa z lustrem, moja komodka z kosmetykami... Już mam wszystko obmyślone, łącznie z kolorem ścian i rodzajem płytek na podłogach ![]() RE: Wymarzony dom - Pinakolada - 01-15-2013 10:20 AM Chciałabym mieć dom z fajnym ogrodem, jakąś altanką. Każde pomieszczenie miałoby swój styl. Często przeglądam czasopisma o wystroju wnętrz i jest tam mnóstwo inspiracji. ![]() |