![]() |
Taniec - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Kraków (/forum-1.html) +--- Dział: Hobby (/forum-7.html) +--- Wątek: Taniec (/thread-86.html) |
Taniec - PannaS - 01-12-2013 08:31 PM Czy ktoś z Was chodzi na jakiś kurs ? Uczycie sie tańczyc ? Sama ostatnio mam ochote iśc na kurs salsy,ale nie wiem czy sobie poradze... RE: Taniec - Cija - 01-12-2013 08:37 PM Nie.... nigdy.... ja lubie tylko popatrzec jak tańczą inni, ale ja nie! RE: Taniec - BilboBagosz - 01-13-2013 01:08 AM O nie, ja na imprezach to podpieram ściane bo inaczej depczę innych po nogach. No chyba że sie troche napije to mi lepiej idzie, albo przynajmniej mi sie tak wydaje. Ale pijanego mnie na kurs nie wpuszczą przecież ![]() RE: Taniec - GumaBalonowa - 01-13-2013 11:53 AM Przez długi czas chodziłam na zajęcia z tańca nowoczesnego. Ale były to takie prowizoryczne zajęcia i ostatecznie to tańcem nowoczesnym bym tego nie nazwała. RE: Taniec - Pinakolada - 01-15-2013 12:01 AM Bylam kiedys na kursie tanca towarzyskiego. Poszlam na jedne zajecia i potem zrezygnowalam, bo niestety nie podobalo mi sie tam. Mam jednak ochote zapisac sie na balet dla doroslych. RE: Taniec - agaga - 12-12-2013 03:48 PM Strasznie chciałabym gdzies chodzić, ale ceny mnie przerażają, niestety ![]() ![]() |