![]() |
Zabawy z dzieciństwa - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-12.html) +--- Wątek: Zabawy z dzieciństwa (/thread-89.html) |
Zabawy z dzieciństwa - PannaS - 01-12-2013 08:34 PM Jaką mieliście ulubioną zabawe z dzieciństwa? To ja na początek: w policjantów i złodziei- wynikało to z tego że dzieciństwo spędzałam z młodszym bratem bo nie mam bliskich sąsiadów ![]() RE: Zabawy z dzieciństwa - majsterklepka - 01-12-2013 09:36 PM Miałam taką ukochaną szmacianą lalkę, która miała, dziś już to wiem, nieproporcjonalnie długaśne nogi! To była moja ukochana zabawka i mimo iż mam rodzeństwo, to godzinami bawiłam się sama RE: Zabawy z dzieciństwa - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:50 PM A my zawsze bawiliśmy się w supermarket w piaskownicy. Sprzedawałyśmy wode z kranu na nakrętki, babki z piasku albo ciasta piaskowe- z różnego koloru piachu. O dziwo klientów było mnóstwo i zarobek duży- oczywiście płatne kamieniami ![]() RE: Zabawy z dzieciństwa - Pinakolada - 01-15-2013 10:22 AM W dzieciństwie bawiłam się lalkami Barbie,miałam nawet domek. Ech, to były czasy. ![]() |