![]() |
Kurs spadochronowy - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Nasze problemy (/forum-11.html) +--- Wątek: Kurs spadochronowy (/thread-95.html) |
Kurs spadochronowy - PannaS - 01-12-2013 08:41 PM Mam pytanie, otóż dostałam propozycję skoku ze spadochronem, razem z filmikiem itp. Wcześniej myślałam nad zrobieniem takiego kursu, tyle że wiadomo skok to 6 stów, kurs 2 tysie. Na skok kasa sie znajdzie, kurs jak coś- za rok. Co się bardziej opłaca? Skakał ktoś z Was? Skoczyć i tak skoczę, ale pytanie we wrześniu czy za rok i dostanę papier... RE: Kurs spadochronowy - majsterklepka - 01-12-2013 09:19 PM A potrzebny Ci ten papier? Jeśli jakoś Ci to pomoże w zdobyciu lepszej pracy na przykład, to warto, ale jesli to tylko ot tak sobie, to chyba to dośc kosztowna "przyjemnosc" RE: Kurs spadochronowy - Cija - 01-13-2013 11:37 AM Ale zazdroszczę skoku! Też mi się marzy! RE: Kurs spadochronowy - GumaBalonowa - 01-13-2013 12:06 PM Racja,jeśli kurs ci sie kiedyś przyda to można,ale z drugiej strony taki kurs można zrobić zawsze-czyli odłożyć go na czas,kiedy się będzie miało więcej pieniędzy. Ja skoczyć bym się bała ![]() RE: Kurs spadochronowy - adekwatna - 01-14-2013 09:48 PM Właśnie, jeśli to zależy czy dostaniesz jakąś dobrą pracę, to kurs. Ja już skakałam nie raz + bungee i muszę przyznać, że to jest niesamowite ![]() ![]() RE: Kurs spadochronowy - Pinakolada - 01-15-2013 12:13 AM Zawsze marzyłam o takim skoku, ale pewnie w ostatniej chwili bym stchórzyła. Mam nadzieję, że podejmiesz dobrą decyzję i będziesz miała świetne wspomnienia. ![]() |