![]() |
Jak nie zapomnieć o ważnym dniu? - Wersja do druku +- Forum Kraków (http://www.forumkrakow.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: O wszystkim (/forum-12.html) +--- Wątek: Jak nie zapomnieć o ważnym dniu? (/thread-99.html) |
Jak nie zapomnieć o ważnym dniu? - PannaS - 01-12-2013 08:47 PM Czy zdarza Wam się czasem zapomnieć o Waznym dniu: urodziny partnera, imieniny mamy etc. Macie sposób na zapamiętywanie tych wszystkich dat.. samo zapisywanie w kalendarzu u mnie się nie sprawdza... RE: Jak nie zapomnieć o ważnym dniu? - Cija - 01-12-2013 08:50 PM Telefon z kalendarzem i wszystko, ale to wszystko w ten telefon dokładnie wpisane! A do tego powtarzam sobie wszystko po milionie razy i dzięki temu jakoś zapamiętuję RE: Jak nie zapomnieć o ważnym dniu? - majsterklepka - 01-13-2013 08:18 AM Zapisuję, wszędzie gdzie się da zapisuję, wkładam karteczki do kieszeni i torebki ale czasem, rzadko, bo rzadko, niestety udaje mi się zapomniec. RE: Jak nie zapomnieć o ważnym dniu? - Cija - 01-13-2013 11:24 AM Każdemu się chyba zdarza zapomniec, pytanie, jak reagują Ci o których zapomnieliśmy? Robią z tego problem wielki? Bo moi bliscy to na szczęście nie obrażają się. RE: Jak nie zapomnieć o ważnym dniu? - GumaBalonowa - 01-13-2013 01:06 PM Ustawiam przypomnienia w telefonie- jedno na dzień przed i jedno na ten sam. Wtedy mam pewność,że nie zapomnę ![]() ![]() RE: Jak nie zapomnieć o ważnym dniu? - Pinakolada - 01-15-2013 10:35 AM Myślę, że przypomnienia w telefonie to dobry pomysł. Na szczęście nie mam takiego problemu i o ważnych datach zawsze pamiętam. ![]() RE: Jak nie zapomnieć o ważnym dniu? - Karolajn - 01-15-2013 11:39 AM Ja mam wybitną pamięć do dat, pamiętam o urodzinach wszystkich byłych chłopaków i przyjaciółek z dzieciństwa ![]() RE: Jak nie zapomnieć o ważnym dniu? - rozyczka - 01-15-2013 04:14 PM Szkoda, że ja jestem taka zapominalska. ![]() ![]() |