Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rowery szosowe, ma ktoś taki?
Autor Wiadomość
Tingpe28 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
rowery szosowe, ma ktoś taki?
czy ktoś z forumowiczów posiada rower szosowy? chcę zacząć jeździć na dłuższych dystansach i się zastanawiam czy ten rower będzie dobry dla mnie. może podzielicie się swoimi opiniami na temat tych rowerów? a może w ogóle wiecie, w którym sklepie da się przetestować taki rower?
05-15-2014 10:15 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Queblog59 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 5
RE: rowery szosowe, ma ktoś taki?
no szosówka jest specyficznym rowerem i raczej dla tych, co wyczynowo jeżdżą. co jak co, ale długie odległości na szosówce można szybciutko pokonać i pod tym względem ten rower jest super, ale z drugiej strony wymaga też specjalnego stroju. jeśli poważnie myślisz o kolarstwie, to ok, ale jak tylko ci się wydaje, że będziesz sporo jeździć, to lepiej postaw na inny rower
05-15-2014 10:17 AM
Pergu47 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 10
RE: rowery szosowe, ma ktoś taki?
przede wszystkim, to idź do sklepu, gdzie mają takie rowery i poproś niech ci pozwolą przejechać się na nim. ja tak kupowałam rower w tym sklepie http://rower.com.pl/rowery/rowery-wg-typ...ry-szosowe .ważne żeby rower kupować tam, gdzie można go przetestować, dla mnie to podstawa. wiele rzeczy się weryfikuje z wyobrażeniem o nich i to pomaga podjąć decyzję
05-15-2014 10:44 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

złącza kablowe

kwiaty sztuczne hurtownia

Polecamy:
Kontakt | Forum Kraków | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Polskie tłumaczenie © 2007-2013 Polski Support MyBB 
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Designed by © Dynaxel