Nie pamiętam hasła   -   Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telewizyjne programy kulinarne
Autor Wiadomość
PannaS Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 42
Reputacja: 0
Telewizyjne programy kulinarne
Oglądacie programy tego typu? Jeśli tak, to jakie i dlaczego?

Ostatnio (w sensie: po wakacjach) zaczęłam oglądać "Kuchenne rewolucje". W sumie program podoba mi się, ale mam wrażenie, że Magda Gessler coraz bardziej się szarogęsi, nie podając konkretnego uzasadnienia poza "to jest g...". Jakiś czas temu widziałam program, w którym właścicielka nie skakała z radości z powodu nowego wystroju, ale podporządkowała się prowadzącej program. A Gesslerowa miała mimo to pretensje .

Na TVN leci też program "Ugotowani" - ktoś ogląda? Warto?

Swego czasu w telewizji widziałam programy "Pascal - po prostu gotuj" i chyba był jakiś program Makłowicza, ale jakoś nie potrafiły mnie zainteresować. Gotowanie samo w sobie nie jest dla mnie interesujące - dobrze ogląda się napięcia, relacje międzyludzkie w restauracjach, problemy z wystrojem i serwisem.

Aha, parę lat temu na Polsacie leciała amerykańska edycja kulinarnego reality show (nazywało się "Hell's Kitchen" bodajże), w którym stopniowo eliminowano zawodników kucharzy. Nagrodą była własna restauracja. Ten program, rywalizacja też mi się podobała.

Na północy ściął mróz
z nieba spadł wielki wóz
przykrył drogi pola i lasy
myśli zmarzły na lód
dobre sny zmorzył głód
lecz przynajmniej się można przestraszyć
01-12-2013 09:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Telewizyjne programy kulinarne - PannaS - 01-12-2013 09:15 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Reklama:

złącza kablowe

kwiaty sztuczne hurtownia

Polecamy:
Kontakt | Forum Kraków | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Polskie tłumaczenie © 2007-2013 Polski Support MyBB 
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Designed by © Dynaxel